Czakó Nikolett

Elérhetőség

 Budapest, VIII. kerület, 1085 József krt. 33.
  +36 1 490 0909
 +36 30 274 9137
Agent properties
Mozaik Térkép
Eredmény: 1 - 4 / 4
Agent properties
Mozaik Térkép
Eredmény: 1 - 2 / 2

Bemutatkozás

Az ingatlan-értékesítési folyamat nagyon időigényes és meglehetősen stresszes, kockázatos, rendkívül összetett is - sok képesség együttes meglétét feltételezi egyszerre. 

Az elmúlt évek alatt  érdeklődésemnek megfelelően sok területen szereztem szakmai tapasztalatot, amelyet összegyúrva kimagasló támogatást tudok Önnek nyújtani ebben az útvesztőben. 

Lakberendezői tapasztalataim segítségével könnyedén készítem fel ingatlanát az értékesítésre home-staging technikák alkalmazásával, amelyet magas minőségű fotókkal, marketing stratégia kidolgozásával erősítek meg. Jó térlátásommal, kreativitásommal ötleteket tudok adni egy esetleges átépítéshez, felújításhoz a leendő vevőjének. 

Kíváncsisággal, figyelemmel fordulok az emberek felé, így alaposan mérem fel a vásárlási igényeiket, motivációjukat illetve a finanszírozási lehetőségeiket már telefonon keresztül is. A megtekintések alkalmával pedig az előzetesen megismert személyes igényekre fókuszáltan mutatom be a lakást az érdeklődőknek.

Építészeti alapismereteimre támaszkodva, és több ingatlan modernizálási projektem során szerzett tapasztalatommal a felmerülő műszaki kérdésekre is szakértelemmel válaszolok.

Értékbecslési tapasztalatommal segítek Önnek az optimális eladási ár meghatározásában.

Nagyvállalati ügyfelekkel való együttműködésem során magabiztos tárgyalóvá váltam, így egy ártárgyalás folyamán megfelelően tudom képviselni az ügyfeleim érdekeit. 

Pénzügyi területeten szerzett tapasztalataimmal megfontoltan adok tanácsot ingatlanvásárlás finanszírozásával kapcsolatosan is.

Irodánk dedikált hiteltanácsadóval és ügyvéddel áll kapcsolatban, akik közreműködésével gördülékenyebbé, biztonságosabbá válik az értékesítés.

Fontos érték számomra a szakértelem, precizitás, hatékonyság, becsületesség, tisztelet.

Várom megkeresését, forduljon hozzám bizalommal!

 

 

 

 

Tevékenységi terület