Király Szabolcs

Elérhetőség

 Budapest, VII. kerület, 1085 József krt. 33.
  +36 1 490 0909
 +36 20 429 5990
Agent properties
Mozaik Térkép
Eredmény: 1 - 5 / 5
Agent properties
Mozaik Térkép
Eredmény: 1 - 21 / 21

Bemutatkozás


Üdvözlöm,

Király Szabolcs vagyok, egy nagyon tapasztalt ingatlan szakértő, aki kiválóan ismeri az ingatlan piac minden szegmensét. Mindig barátságos, két lábbal a földön, de mindig egyenesen előre haladó ember vagyok. Sajátos képességem, hogy az ügyfeleim, mindig biztonságban érzik magukat, amit a szakmai hozzáértésemnek is köszönhetek. Alapvető filozófiám, hogy az eladás érdekében minden követ megmozgatok, aprólékos figyelemmel követve a változásokat az értékesítési kampány során, hogy ügyfeleim mindig prémium szolgáltatást kapjanak.

Régi szenvedélyem az ingatlanok világa, a lakó környezetem fejlődését  is a szívemen viselem, támogatva a helyi szervezeteket és közösségeket.

Sok éves tapasztalatra tekintek vissza, hálózati tapasztalatot is beleértve. Többször is a legsikeresebb ingatlan szakértők közé soroltak, ezzel nagy tiszteletet kiérdemelve a munkatársaim és ügyfeleim részéről egyaránt.

Büszke vagyok az ONYX módszerre, aminek az alapja az etikus, gondoskodó megközelítés és a kiváló ügyfélszolgálat. Munkám során nagy örömöt okoz amikor képes vagyok megkönnyíteni az eladást, ezzel boldogságot okozva minden érintett fél számára.

Tevékenységi terület