Petróczy Gábor

Elérhetőség

 Budapest, VIII. kerület, 1085 József krt 33.
  +36 1 490 0909
 +36 70 605 7555
Agent properties
Mozaik Térkép
Eredmény: 1 - 10 / 10
Agent properties
Mozaik Térkép
Eredmény: 1 - 38 / 38

Bemutatkozás

104407185 2584447785153541 142266881729727397 n 1

 

Üdvözlöm!

Petróczy Gábor vagyok - coach és ingatlanszakértő

 

A korábbi években magam is voltam tulajdonosként, illetve vevőként “a másik oldalon” több ingatlan adás-vétel során. Így magam tapasztalatam - a szakma rászolgált a kétes hírnevére.

Mégis találkoztam olyan szakemberekkel, akik rámutattak arra, hogy bizony lehet értéket teremteni ezen a területen is, egy jó ingatlanos munkájának hozzáadott értéke hatalmas. Ennek okán vágtam bele magam is ebbe a nehéz és komplex hivatásba, amely egyébként nagyon szerethető is egyben. Élethelyzetek megoldásához járulok hozzá. 
Néhány olyan dolog, amivel az iroda rendelkezik, de az eladó nem - hatalmas ingatlan és vevő adatbázis, transzcendentális piacismeret, független szakértői kép, információk motiváltságról, célokról, stb. Mindazonáltal ezek a tényezők csak részben eredményezik, hogy rövidebb idő alatt, magasabb áron adom el az ingatlanokat, mint a tulajdonos - ami ezen felül van, arról beszéljünk személyesen!

Amit a korábbi években szem előtt tartottam, hogy bármibe kezdtem, ügyfeleimnek segítséget és támogatást nyújtsak, problémákat oldjunk meg - azt ezen a területen is viszem tovább - legyen ügyfelem eladó vagy vevő, sokszor mindkettő.
Az én célom, hogy végül minden érintett fél elégedetten álljon fel az asztaltól!

 

Ugyanakkor minden ígéretnél többet érnek elégedett ügyfeleim őszinte ajánlásai:

 

“Gábor és az Onyx Ingatlan a lehető legjobb választás volt részemről.
Rugalmas, precíz, profi munkavégzés és kedves, segítőkész hozzáállás. És olyan pozitív értékrend, amelyet franchise versenytársai számomra nem tudtak felmutatni.

KÖSZÖNÖK MINDENT!
Számíthatsz jövőbeni ajánlásomra! :)
További szép napot és jó munkát! Nóri"

 

 

„Lakás eladások alkalmával mindig kerültem az ingatlanosokat. Ez most sem volt másképp, de végül beadtam a derekam és találkoztam pár jelentkezővel. Gábor benne volt abban a két „nyertesben”, akikkel végül szerződtem. Az első perctől megtaláltam vele a közös hangot, partnerként tekintett rám. Az érdeklődőket folyamatosan hozta és így 3 héttel később kizárólagos szerződést kötöttem vele, mert egyértelmű volt a különbség a másik - ismert - ingatlaniroda képviselője és Gábor hozzáállása között. Nem bántam meg ezt a döntést. 5 hét alatt sikerült eladnia a lakásom. Ezután sem engedte el a kezem, egészen a birtokbaadásig követte a fejleményeket és segített, ha szükségem volt rá. Már most tudom, hogy a következő eladásnál keresni fogom és szívből ajánlom őt másoknak is.
Sz. Éva, Budapest”

 

 

"Kedves Gábor!
Köszönöm az eddigi munkáját! Örülök,hogy önt választottam a több jelentkező közül.
Szimpatikus, udvarias megnyerő a személyisége. Köszönöm azt is, hogy rugalmasan alkalmazkodik az igényeimhez. Nagyszerűen “lőtte be” az ingatlanom értékét. A továbbiakban is várom a segítségét!
Üdvözlettel, Imre Mária Magdolna”

 

"...Sok lakást néztünk meg, és sok ingatlanközvetítőt ismertünk meg, de Gábor volt a legkorrektebb. Mindig elérhető volt, rugalmas, a mi szempontjainkat (vevő) is képviselte, éreztük. Mindig megfelelő leírást és értékelést adott, egyszer sem éreztük, hogy "át szeretne verni bennünket". Ha a későbbiekben szükségünk lesz ingatlanközvetítőre, biztosan Gábort választjuk és ajánljuk is bárkinek!
Köszönjük! 
Gabi és Attila"

 

"... A munkáddal kapcsolatban csak jót tudok mondani, és nagyon köszönjük, hogy ilyen türelmes, alapos és kedves voltál. Pedig tudjuk, hogy nem volt egyszerű ügy, sem emberileg, sem szakmailag, de kiváló pszichológiai érzékkel és határozott szakmai szempontok mentén remekül kezelted mindkét részt.
Különösen értékeltem, a folyamatos és rendszeres kapcsolattartást és visszajelzést, ami nagy biztonságérzetet adott, arra nézve, hogy maximálisan kézben tartod az ügyet és lehet rád számítani.
Tényleg éreztem, hogy képviselsz minket, és hajtod az eladást. Nem is beszélve arról a bravúrról, amit kihoztál a lakás fotóiból, amikor energiát és időt nem sajnálva órákig tartó pakolással csodát tettél a szobákkal. Ezt sokadszorra is nagyon köszönöm!
Emberileg is, szakmailag is kiváló munkát végeztél szerintem, szerencsésnek érzem magunkat, hogy veled lehettünk kapcsolatban, és természetesen másoknak is lelkesen fogunk ajánlani.
További sok sikeres adásvételt és szép napokat kívánok, a találkozásig is: Ilona”

 Névtelen

 

Mindezen felül egy ajándék szolgáltatás - tőlem, önnek!

> Fontos ingatlanpiaci döntés előtt áll, és nem tudja kinek tehetné fel a kérdéseit? <

Legyen vendégem az irodában egy kávéra és egy 45 perces tanácsadáson minden felmerülő kérdésre profi választ kap, mely segít hogy tisztán lásson és megfontolt, tudatos döntést hozhasson!

Tevékenységi terület