A Füvészkerttel szemben eladó egy TELJESKÖRŰEN FELÚJÍTOTT és BERENDEZETT NY-i fekvésű EMELETI, UTCAI nézetű, azonnal költözhető Téglalakás!

1089, Budapest, VIII. kerület, Orczy negyed, Illés utca
Megtekintették: 170
31.990.000 Ft
Referencia szám: OX1117
  • 38.00 m2
  • 1+1
  • 1
  • 1

Alap adatok

Alapterület: 38.00 m2
Szobák száma: 1
Félszobák: 1
Hálószobák száma: 1
Fürdőszobák száma: 1
Építési technológia: Tégla

Főbb jellemzők

Ingatlan állapota: Újszerű
Ház állapota: Átlagos
Fényviszonyok: Napos
Kilátás: Utcai
Fűtés: Elektromos (Infrapanel)
Melegvíz: Bojler
Ház stílus: Eklektikus
Épült: 1896
Felújított: 2022
Közös költség (Ft): 13800
Ingatlan szintjei: 2
Emelet: 2

Egyéb jellemzők

  Belmagasság (cm): 360
  Fekvés / Tájolás: Ny
  Megtekinthető: Kulcsos

Alaprajz

×

Ingatlan leírása

Lakás

Alapterülete 38 nm, 1 szoba + hall kialakítású lakás. A lakás több szakember segítségével került felújításra idén.

A lakás teljes műszaki felújításon átesett, a teljes villany-és vízhálózat felújításra került. Az elektromos hálózat bővítve lett, a vizesblokk teljesen újjávarázsolva. A melegvízről villanybojler, a fűtésről programozható infrapanelek gondoskodnak. A konyha beépített elektromos sütővel és főzőlappal felszerelt. Az ingatlanban műanyag nyílászárók találhatóak, az utcára néző ablak, redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelt. A hideg-meleg burkolatok, szaniterek szintén újak és a mai modern igényeknek megfelelnek. A képeken látható összes berendezést és gépeket a vétalár tartalmazza.

A nagy belmagasságnak köszönhetően igény esetén galériázható.

A víz és villanyfogyasztás egyedi mérőórák alapján kerül elszámolásra, gáz nem került bevezetésre a lakásba. A közös költség 13.300 Ft/hó.

Társasház

A házat Renner Jakab tervezte és építette 1896-ban. Eklektikus stílusú zártsorú bérház kis lakóközösséggel. A ház pénzügyei rendezettek ezáltal megtakarításokkal rendelkezik. A lakóközösség kulturált és csendes.

Kiváló ellátottság és megközelíthetőség, továbbá a jó közbiztonság miatt fiataloknak és első lakásköltözőknek is ajánlom!

Az ingatlan per- és tehermentes, s mivel jelenleg nem lakik benne senki, ezért azonnal költözhető.

A lakást rugalmasan, szinte bármikor tudom mutatni.
Amennyiben további információra van szüksége vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, kérem, hívjon bizalommal a hét bármely napján!

A ház, környék adatai

Környék Az Üllői út és a Baross utca közelsége egyszerű és gyors közlekedési lehetőséget kínál, illetve a 8 perces séta távolságra található Corvin mozi és Corvin pláza bevásárlási és szórakozási lehetőségek tárházát nyújtja. A házból kilépve bármelyik irányba elindulva zöldövezetben találja magát. Keleti irányba az Orczy kert található ami nemrégiben újult meg teljesen! Két játszóteret, foci és kosárlabda pályát, futókört, uszodát, szabadtéri sportparkot, kalandparkot, csónakázó tavat, teraszos kávézót is rejt magában a park, ráadásul a sok zöld gyep miatt szuper piknikezőhely. Emellett fitnesz park, gyűrűhinta, felnőtt mászókák, street workout egyszóval megérte a rengeteg beleölt pénz, mert valóban gyönyörű lett. Nyugati irányba pedig a Füvészkert található, rendkívül alkalmas a pihenésre és az új Felsőoktatási Törvény szerint a Botanikus Kert az Egyetem különleges oktatási egysége, s mint ilyen kedvező távlatoknak néz elébe: a több mint 230 éves múlt szellemének megőrzésével, a jelenelgi nemzetközi elvárásoknak megfelelve kívánja a Botanikus Kert folytatni tevékenységét. A környék infrastruktúrája kiváló, Nemzeti Közszolgálati egyetem, Corvinus, Pázmány Péter egyetem sétálva elérhető, a 3-as metró megállója és az Üllői út az utca végén !

A közelben

Szupermarket 8 percre gyalog
Kiállítás 8 percre gyalog
Egyetem 5 percre gyalog
Iskola 5 percre gyalog
Park 6 percre gyalog
Mozi 8 percre gyalog
Folyópart/Tópart 6 percre gyalog
Kávézó 8 percre gyalog
Busz állomás 5 percre gyalog
Pályaudvar 10 percre tömegközlekedéssel
Rendőrség 5 percre gyalog
Kórház 5 percre gyalog
Városközpont 12 percre tömegközlekedéssel
Bevásárlóközpont 8 percre gyalog