Corvin és a Palotanegyed között

Budapest, VIII. kerület, utca
Megtekintették: 350
200.000 Ft/Hónap
Referencia szám: OX1121
  • 55 m2
  • 2+1
  • 1
  • 1

Alap adatok

Alapterület: 55.00 m2
Bruttó Alapterület : 55 m2
Lakóterület : 61 m2
Szobák száma: 2
Félszobák: 1
Hálószobák száma: 1
Fürdőszobák száma: 1
Parkolás: Utcán - fizetős
Építési technológia: Tégla

Főbb jellemzők

Ingatlan állapota: Felújitott
Ház állapota:
Fényviszonyok: Világos
Kilátás: Udvari
Fűtés: Gáz (Cirkó)
Melegvíz: Bojler
Lift: Van
Ház stílus: szecessziós
Épült: 1890
Felújított: 2020
Ingatlan szintjei: 4
Emelet: 1

Egyéb jellemzők

  Lakások száma: 77
  Épület szintjei: 4
  Környezet: Belváros
  Belmagasság (cm): 420
  Fekvés / Tájolás: K
  Pince: Van
  Megtekinthető: Kulcsos

Alaprajz

×

Ingatlan leírása

/scroll down for English/

A Corvin és a Palotanegyed között - a József körút és a híres Pál utca sarkán lévő ingatlan.

Corvinus egyetemtől 10 perc séta távolságra található, metró és villamosmegálló a ház előtt, de több egyetem is sétatávolságon belül, illetve tényleg minden van (pláza, szupermarket, gyógyszertár, fodrász, kávézó, stb.) a közvetlen közelben.

Első emeleti, jó állapotú liftes házban, problémamentes tágas nagy belmagasságú (420 cm – álló galériás) lakás.

Egyedi hangulatot kölcsönző ritkaságok találhatók itt, mint a porosz süveg födém vagy az eredeti spaletták az ablakokon, továbbá az eredeti beltéri ajtók – letisztítva, lekezelve.

Egy darabka történelem… Több, mint 100 éves az épület és ez az ingatlan több, mint 60 éve a család tulajdona, amely most teljeskörűen fel lett újítva az apró részletekig (olasz tervezéssel, szakértő kezek által).

Asztalos által készített valódi fa konyhabútor, elektromos csaptelep és további ötletes megoldások, amelyek még egyedibbé teszik a lakást.

Ideális választás, akinek fontos a nyüzsgő belváros közelsége egy időben a tágas terek, modern hangulat, privát szféra, a csend és a nyugalom.

(Két havi kaució szükséges!)

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Between Corvin and the Palace District - a property on the corner of József körút and the famous Pál street.

Corvinus University is a 10 minute walk away, metro and tram stop in front of the house, but there are several universities within walking distance and there is really everything (plaza, supermarket, pharmacy, hairdresser, cafe, etc.) in the immediate vicinity.

It is on first floor in a good condition house with elevator. A problemless apartment with high ceilings (420 cm - standing gallery).

Rarities that lend a unique atmosphere can be found here, such as the original spalettes on the windows, as well as the original interior doors - cleaned and treated.

A piece of history… The building is over 100 years old and this property has been owned by the family for over 60 years and has now been completely renovated down to the smallest detail (with Italian design, by expert hands).

Real wood kitchen furniture made by carpenter, electric faucet and other imaginative solutions that make the apartment even more unique.

It is an ideal choice for those who care about the proximity of the bustling downtown at the same time with spacious spaces, modern atmosphere, private sphere, peace and quiet.

(Two month deposit is required!)

A közelben

Szupermarket
Kiállítás
Egyetem
Iskola
Park
Mozi
Folyópart/Tópart
Kávézó
Rendőrség
Kórház
Városközpont
Bevásárlóközpont