Nagyon jó ár/érték arányú lehetőség az ingatlanpiacon!

Megtekintették: 69
41.000.000 Ft
Referencia szám: OX899
  • 69 m2
  • 2+1
  • 1
  • 1
  • Van

Alap adatok

Alapterület: 65.00 m2
Bruttó Alapterület : 69 m2
Lakóterület : 65 m2
Szobák száma: 2
Félszobák: 1
Hálószobák száma: 1
Fürdőszobák száma: 1
Parkolás: Kültéri - az árban
Erkély/terasz: Van
Építési technológia: Tégla

Főbb jellemzők

Ingatlan állapota: Jó állapotú
Ház állapota: Átlagos
Fényviszonyok: Napos
Kilátás: Utcai
Kert/kertkapcsolat: Nem
Fűtés: Gázkonvektor
Melegvíz: Átfolyós vízmelegítő
Lift: Nincs
Épült: 1965
Felújított: 2010
Közös költség (Ft): 15500
Ingatlan szintjei: 4
Emelet: 2

Egyéb jellemzők

  Lakások száma: 8
  Épület szintjei: 4
  Környezet: Csendes, kertvárosi, zöld
  Belmagasság (cm): 299
  Fekvés / Tájolás: DNy
  Tároló: Van
  Pince: Van
  Fűtés költsége (Ft): 20000
  Övezet: Kertvárosi
  Megtekinthető: Kulcsos

Helyiségek méretei

nappali : 24m2
konyha: 10m2
kamra: 4m2
lodzsa: 3m2
hálószoba: 12m2
fürdőszoba : 6m2
WC: 1m2
előszoba - közlekedő: 5m2

Alaprajz

×

Ingatlan leírása

XIII. kerület, Angyalföld kedvelt, kertvárosias zöldövezeti részén nettó 65 nm + 7 nm erkélyes, azonnal költözhető lakás eladó! 

Ha ismeri ezt a területet, akkor tudni fogja miért is ideális választás, ha nem ismeri, érdemes személyesen megnéznie. 
A több házból álló magánterület lakói szeretnek itt lakni. Korosztályát tekintve a fiatalabb, középkorú és idősebb korúak is képviseltetik magukat. Ideális választás saját részre, de befektésnek sem utolsó, mert itt mindig lesz kereslet kiadó lakásra.

Ráadásul a „lakópark” megújul – rendbe teszik a közös területeket! Kertrendezés, új beállóhelyek kialakítása, az épületek homlokzati felújítása dryvit hőszigeteléssel és színezéssel valósul meg. Komoly értéknövelő és érzésben jelentős változást eredményező beruházás, melyről a közgyűlési határozat megszületett, a pénz rendelkezésre áll (a beruházás megkezdése a kialakult járványhelyzet miatt csúszott meg időben). 

Maga az ingatlan igazán ritka tágas elrendezésű - egész nap napsütötte világos lakás! Két ellentétes irányba néznek az ablakai, így egyik oldalról délelőtt, másik oldalról délután kap napot, míg a természetes fény egész nap ömlik be az ablakokon minden helyiségbe!

A térérzet ugyancsak páratlan, tekintettel a második emeleti duplaerkélyes tágas terekkel rendelkező beosztásra, a 3m-es belmagasságra, továbbá a mindkét irányban szabadba tekintő kilátásra. A túloldalon lévő épületek sem a kilátást nem zavarják, sem a belátás lehetőségére nem adnak lehetőséget egyik oldalon sem. 

A lakás 10 éve volt teljeskörűen felújítva: víz-, villany-, gázvezetékek cseréjével, így a jelenlegi állapotában is tisztasági festés után költözhető két szobás, étkező-konyhás lakás mérete és beosztása lehetővé teszi az amerikai konyhás nappali + két hálószobás lakás kialakítását. 
Pince szinten két önálló, zárható tároló tartozik a lakáshoz. 

A közelben minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges: bölcsőde, óvoda, iskola, boltok (CBA, SPAR, Tesco, Lidl, Aldi), orvosi rendelők, posta, bank, gyógyszertár, szórakozási lehetőségek, bevásárló központ. A környéken több park (többek között fitnesz park is) szolgálja a zöld területen történő pihenés, mozgás lehetőségét.
A közlekedés kiváló! A belváros tömegközlekedéssel átszállás nélkül könnyen elérhető: 3-as metró, 15, 30, 105, 120-es buszok, a 14-es villamos, illetve 914, 950-es éjszakai járat.

Ha ingatlanról beszélünk, akkor a lokáció az elsődleges szempont. Ennek tükrében ez egy valóban jó lehetőség még a mostani helyzetben is. Személyes megtekintés esetén további döntést segítő információval tudok szolgálni. 

A ház, környék adatai

Kertvárosi környezet - ideális családdal, gyerekkel

A közelben

Szupermarket
Iskola
Park
Pályaudvar
Kórház
Bevásárlóközpont