SZABADSÁG TÉRTŐL ÉS A CSODÁLATOS SZÉCHENYI RKPT.-TÓL CSUPÁN 2 PERC SÉTÁRA, GYÖNYÖRŰ SZÉP PATINÁS HÁZBAN ELADÓ EGY EXKLUZÍVAN KIVITELEZETT LAKÁS!

1054, Budapest, V. kerület, Zoltán utca 10. fszt..emelet
Megtekintették: 293
44.500.000 Ft
Referencia szám: OX842
  • 48 m2
  • 2
  • 1
  • 2

Alap adatok

Alapterület: 30.00 m2
Bruttó Alapterület : 48 m2
Szobák száma: 2
Hálószobák száma: 1
Fürdőszobák száma: 2

Főbb jellemzők

Ingatlan állapota: Luxus
Ház állapota: Kíváló
Fényviszonyok: Szűrt
Kilátás: Udvari
Fűtés: Elektromos
Melegvíz: Bojler
Lift: Van
Ház stílus: eklektikus
Épült: 1920
Felújított: 2020
Közös költség (Ft): 6900
Ingatlan szintjei: 2

Egyéb jellemzők

  Lakás stílusa: Modern
  Épület szintjei: 5
  Riasztó: Van
  Belmagasság (cm): 430
  Fekvés / Tájolás: DK
  Fűtés költsége (Ft): 10000
  Internet szolgáltató: T-home, UPC
  Megtekinthető: Kulcsos

Alaprajz

×

Ingatlan leírása

SZABADSÁG TÉRTŐL ÉS A CSODÁLATOS SZÉCHENYI RKPT.-TÓL CSUPÁN 2 PERC SÉTÁRA, GYÖNYÖRŰ SZÉP PATINÁS HÁZBAN ELADÓ EGY EXKLUZÍVAN KIVITELEZETT LAKÁS!


A lakás a nagypolgári ház fszt.-jén helyezkedik el, de az ablakai az első emelt magasságában vannak! Nincs járkálás előtte, de, ha lenne sem látnának be, mert3mmagasan van az ablak.
Alapterülete 30 nm, de mivel duplex lakássá lett átalakítva, ezért az életteret 48 nm-re tudták növelni. 

Fenti részen egy tágas fürdőszoba és egy hálószoba, lent pedig egy tágas nappali, dolgozó sarok, konyha és egy fürdőszoba is helyet kapott.

Az ingatlanról a feltett képek valódiak! A lakás tényleg így néz ki. Várja az első szerencsés lakóját.

A felújítás teljes körű volt. A lakberendező által megálmodott lakás kivitelezésnél csak prémium anyagokkal dolgoztak. SMARTHOME, azaz okos otthon rendszer került kialakításra.

A teljesség igénye nélkül a következők kerültek beépítésre:

-Bosch riasztórendszer, rádiós funkcióval kiegészítve (távirányítós működtetési lehetőség)
-Teletask intelligens felügyeleti rendszer, üveg érintő kijelzővel. A rendszer alkalmas a világítások, fűtés, árnyékolás, bojler, stb. elektromos fogyasztók vezérlésére. A világítást képes programozható csoportképben (hangulatkép) kapcsolni. Lehetőség van egyes körök dimmelésére és RGB vezérlésére is. Az automatika képes időfüggvények, vagy különböző előre programozott esetképek, illetve érzékelők jelei alapján önálló vezérlési feladatok ellátására. (Pl távollét funkció: ha élesítjük a riasztót a rendszer minden szükségtelen fogyasztót kikapcsol, vagy ugyanez fordítva hazaérkezés funkció: amikor a rendszer a riasztó hatástalanításakor az előre programozott hangulatképpel, vagy kedvenc zenénkkel vár, elalvás funkció: az alsó szinten minden fogyasztó lekapcsol, az árnyékolókat lehúzza, stb. Kapcsolatban van a riasztó rendszerrel, a lakás minden egyes elektromos fogyasztóját felügyeli. Alkalmas az Alexa hangvezérlés integrálására, vagy háttérzene működtetésére, saját felületen (pl Sonos). Természetesen mindez telefonos applikációval is elérhető a világ bármely tájáról. A GUi vezérlés rendkívül biztonságos internetes felületen történik.
-Az alsó zuhanyzós fürdőszobában padlófűtés emeli a komfortérzetet, illetve végzi el a padló szárítását.
-A beépítetett elektromos szerelvényeket (kapcsolók, dugaljak) az olasz Vimar cég gyártja, ennek típusválasztékából is a prémium kategória került felszerelésre. Az üveg keretek rendkívüli strapabíróságot és hosszú élettartamot kölcsönöznek a kapcsolóknak. Felületi minőségromlás az évek alatt nem tapasztalható, tehát megőrzik beépítés kori állapotukat.
-A konyhában minden fontos gép megtalálható, sütő, üveg főzőlap, mosogatógép, gránit mosogató azonos színű csapteleppel, stb.
-A fürdőszobákban a burkolatok a legújabb spanyol trend szerint lettek kiválasztva, szintén a magasabb minőségi kategóriából. (Pl. alsó fürdőben 20 ezer ft/lap áron)
-A felső fürdőben bidé is található, itt került elhelyezésre a mosógép.
-A nappaliban és a konyhában a könnyebb mozgathatóság miatt elektromos sávrolók épültek be.
-látványkandalló
-A felhasznált üveg szerkezetek szintén prémium kategóriásak.

A lakás összességében modern stílusú, de helyenként igyekeztünk megtartani a múlt századi hangulatot, melyet a ház sugároz.


A környékről csak annyit, hogy Lipótváros a belváros legelitebb és egyben legélhetőbb része.

Biztonságos, csendes, valamint a közlekedéséről is csak szuperlatívuszokban tudok beszéni. A környéken minden maximum pár perc sétára megtalálható.

A képeken szereplő bútorok, különleges csillárok, kiegészítők stb.... mind-mind a vételárat képezi!

Szeretném ajánlani mindazoknak, akik a belvárosi, ugyanakkor tiszta, nyugodt környéket keresik. Szeretik a szép, patinás, elegáns házakat, ugyanakkor egy ultramodern lakás konfortjára vágynak!

A 44.900.000 Ft-os irányár elsőre talán picit magasnak tűnik, de figyelembe véve azt, hogy a ház a város egyik legszebb részén van, a ház kívül-belül gyönyörű, továbbá a lakás exkluzív minőségen van felújítva, már érthető lesz.

A lakás bármelyik napszakban, a hét minden napján megtekinthető.