Szép külső homlokzattal rendelkező 3 emeletes polgári ház 2. emeletén - 2 szobás, jó elosztású lakás eladó

1075, Budapest, VII. kerület, Erzsébetváros, Szövetség utca
Megtekintették: 807
25.000.000 Ft
Referencia szám: OX373
  • 49 m2
  • 2
  • 1
  • Nincs

Alap adatok

Alapterület: 49.00 m2
Bruttó Alapterület : 49 m2
Szobák száma: 2
Fürdőszobák száma: 1
Parkolás: Utcán - ingyenes
Erkély/terasz: Nincs
Építési technológia: Tégla

Főbb jellemzők

Ingatlan állapota: Jó állapotú
Ház állapota: Átlagos
Fényviszonyok: Világos
Kilátás: Utcai
Kert/kertkapcsolat: Nem
Fűtés: Gáz (HÉRA)
Lift: Nincs
Épült: 1910
Közös költség (Ft): 15000
Emelet: 2

Egyéb jellemzők

  Belmagasság (cm): 320
  Fekvés / Tájolás: K

Alaprajz

×

Ingatlan leírása

tcai nézetű 49m2-es ingatlanunk a kíváncsi szemeknek rögtön elárulja, hogy ide valójában költözni is lehet nagyobb anyagi ráfordítás nélkül, azonban ha valaki még ennél is komolyabb szándékkal - mi több - némi felújítási tartalékkal is számol, könnyen megteheti azt a pénztárca további túlzott kiürülése nélkül.
Alaprajza szerint kellően tágas nappali, és jó méretű külön bejáratú hálószoba szolgálja az itt lakók kényelmét. Előtere bár a konyha-étkezővel egylégterű, mégis ügyes megoldással jelenik meg. Tájolása szerint K-i fekvésű lakás, tehát a reggeli napfénnyel ébred, viszont a délutáni napsütés beáramlása sem maradhat el, köszönhetően az épület alacsonyabb szint számának, és a bejárati ajtó felett elhelyezkedő nagy méretű ablaknak.
Fenntartási költsége kedvező. A lakás fűtését egy hangulatos és kiváló működési állapotnak örvendő Héra cserépkályha biztosítja. A közös költségben felújítási tartalék kerül elkülönítésre, melyet a ház időszakos technikai elemeinek folyamatos megújulására és egyéb szépészeti felújításra fordítanak. Jelen lakásunk remek lehetőség lehet mindenki számára, befektetésre - későbbi kiadásra - éppúgy alkalmas, mint saját lakhatási célra.